Tehnologia pro sau contra


Traim in era tehnologiei. Este practic imposibil sa stam departe de telefonul mobil, de televizor, calculator si internet. Dar cand nu reusim sa ne imaginam viata fara tehnologie, devenim tecoholici, dependenti de tehnologie.
Fiecare dintre noi  avem televizorul mai mereu pornit, nu plecam, nicaieri fara telefon, laptopul il tinem deschis timp de cel putin 4 ore pe zi.
Dependenta de tehnologie ne-a facut lasam deoparte prieteni/familie uneori ignorandu-i, dand mai multa atentie gadgeturilor fara de care nu putem trai, decat lor.
Majoritatea celor ''dependenti'' considera ca nevoia de a avea totul la indemana, mai mult, de a avea totul sub control ne este implinita de toate aceste mijloace tehnologice, dat fiind ca nu pot fi garantate de oameni reali sau sunt mult mai rapide.
Sa recunoastem cati dintre noi nu au cel putin un telefon mobil sau un pc?
Suntem constienti ca putem trai si fara ele dar totusi continuam sa fim ''dependenti'' de ce?

Read Users' Comments (2)

2 Response to "Tehnologia pro sau contra"

  1. Anonim Says:
    17 februarie 2011 la 11:55

    Tehnologia moderna are si partea sa intunecata.Uite despre acest fapt si cum ne putem apara de rautatile produse de aparatura moderna am scris eu in articolul
    :Communiguard- http://criss1.wordpress.com/2011/01/08/1560/ .
    Totusi, de necesitatea utilizarii diferitelor aparate, sau de utilitatea lor suntem siguri.Suntem siguri de diferite efecte secundare, dar ar fi absurd sa ne ferim de ele prin a fugi de minunile tehnologiei moderne.
    Traim in Prezent-acum si aici-si trebuie sa ne acomodam la conditiile societatii actuale.
    Concluzie: avem puterea de a alege,de a ordona lucrurile si modul lor de utilizare(ce,cum,cat),incat "dependenta "tehnologica poate fi diminuata pana la acea "utilizare cu bun simt".Doar ca uite:trebuie sa invatam ce inseamna "Suficient"
    Felicitari de articol!Ai reusit a sublinia un adevar des intalnit!

  2. alexio says:
    18 februarie 2011 la 11:03

    de ce?o intrebare pusa bine.oare de ce??pt ca suntem rasfatati prea mult asta e raspunsu.niste putori vorba lu domn' Labes:))..da asa este..credeti ca copiii care nu aveau pc si televizor se distrau cel putin la fel de moolt ca noi.asa ca noi suntem prea rasfatati..putori:)))..asta e ma numar printre ei.recunosc si cei cu asta:)):)):))

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.